Persbericht: Lamboo Carrosserie en BambooTeq bamboevloeren voor stukgoedvervoer.

Lamboo Carrosserie te Zoetermeer gaat als eerste in Nederland een start maken met het aanbieden van BambooTeq® bamboevloeren voor vrachtwagens, als alternatief voor hardhouten vloeren. “De kwaliteit van bamboe halffabricaten is ronduit fraai. De positieve milieu aspecten bij de keus voor bamboe zijn natuurlijk doorslaggevend. Maar de belangrijkste reden voor ons om met BambooTeq® in zee te gaan is dat wij de klanten ook een duurzame oplossing willen aanbieden. Voorop staat dat de klant kan kiezen”, aldus Bert van Haaren, manager Repair en Onderhoud, Lamboo Carrosserie.

Hyuk Brands, BambooTeq®: “Lamboo, opgericht in 1957, is één van de grotere en toonaangevende carrosseriebouwers in Nederland. Innoveren en daardoor in beweging blijven is een kenmerk van deze onderneming. Juist binnen hun specialisatie op het gebied van maatwerk kan BambooTeq® een goede rol vervullen. De BambooTeq vrachtwagenvloerdelen zijn in lange lengtes met constante kwaliteit leverbaar. Wij kunnen met bamboe een gewichtsbesparing van meer dan 300 kilo per m3 behalen. Behalve het leveren van bamboemateriaal onderzoeken wij samen met Lamboo ook de mogelijkheden om het materiaal af fabriek gefreesd en gezaagd aan te leveren”.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een bamboevloer als alternatief voor een hardhouten vloer voor uw vrachtwagen? Neem dan contact op met Bert van Haaren van Lamboo te bereiken op 079-363 44 44 of stuur een e-mail naar bert@lamboo.nl

Bezoek voor meer informatie over beide bedrijven www.lamboo.nl en www.bambooteq.com

Lamboo Carrosserie
Koperstraat 40
2718 RE Zoetermeer
T: +31 (0)79 – 3634444
F: +31 (0)79 – 3610003
E: carrosserie@lamboo.nl